4/4 Zwerfdierendag

Door David Berg, spreker op de 1e Zwerfhondenconferentie, werd het idee gelanceerd om van 4 april de Wereld Zwerfdierendag te maken. David Lechner tezamen met een team van vrijwilligers heeft dit daadwerkelijk uitgewerkt. Op 4 april dient de hele wereld even stil te staan bij de miljoenen zwerfdieren op onze planeet. Een ieder kan daartoe zelf op 4 april een fondsenwervings of bewustwordings event organiseren. 

Inmiddels worden er in diverse landen initiatieven ontwikkeld om op 4 april iets te gaan doen: Thailand, Roemenië, België en Georgië. In Duitsland komt het zelfs in een reality soap over een dierenkliniek op landelijke tv! Kortom: alles is aanwezig om van  4 April Zwerfdierendag een wereldwijd bekend concept te maken. 

De organisatie van 4 april Zwerfdierendag hoopt, dat de deelnemers van de Zwerfhondenconferentie, nu zelf actief gaan worden en in Nederland en in de landen waar jullie werk verrichten fantastische dingen gaan doen op 4 april! 

Hoe meer bekendheid 4/4 dankzij jullie krijgt, hoe makkelijker het is op 4/4 een event te organiseren waarbij je geld kunt inzamelen voor je eigen zwerfdierenstichting of een cause onder de aandacht te brengen.

Svp, svp: zegt het voort, zegt het voort! Maak je stichtingsaanhangers lid van de hyve, laat je Friends de Facebook-pagina liken, retweet de tweets op twitter, zet het filmpje in je YouTube-favorieten, woon het hyve event bij, plaats en link naar 4/4 op jullie website, et cetera et cetera!

HyvesFacebookTwitterYoutube